Softwarový systém Bitrix24 pro firmy a jde to i zdarma

Mujbiz.cz , 27. June 2019 09:35 0 komentářů
Softwarový systém Bitrix24 pro firmy a jde to i zdarma

Rádi byste pro svoji firmu pořídili softwarový systém, který je moderní, praktický, efektivní a nabízí spoustu funkcí a nástrojů? Potom je řeč o jedničce na trhu, kterou je Bitrix24.

Bitrix24 představuje korporátní software vhodný pro malé i velké firmy, který pracuje nejen efektivně, jednoduše a systematicky, ale hlavně online a vy se tak můžete kdykoliv a kdekoliv na něj připojit. Můžete si vybrat cloud verzi nebo instalování na váš firemní server.

Nabízí dokonce řešení softwaru a CRM zdarma, které můžou využít malé firmy pro maximálně 12 uživatelů. Větší firmy se však nemusí bát vysoké ceny, protože měsíční náklady se pohybují maximálně do 200 EUR.

Pořízení licence pro Bitrix24 je možné přes samotného výrobce nebo partnera https://www.7sense.sk/cz/bitrix24. Výhodnější je řešení přes partnera, protože za téměř stejnou cenu získáte i další služby, které výrobce neposkytuje. Bezplatnou registrací https://7sense.bitrix24.eu/pub/form/61_bitrix24_zdarma/8xqa2z/ můžete začít využívat všechny funkce a výhody systému.

A co všechno s Bitrix24 ve firmě dokážete?

Bitrix24 je ideálním řešením pro všechny firmy, které hledají komplexní softwarový systém a nechtějí mimo něj využívat ještě další aplikace.

Neustále se vyvíjí, takže v průběhu roka dochází k aktualizacím, které přinášejí vylepšení a novinky. Bitrix24 je bezpečný a data jsou chráněna prostřednictvím SSL a dvojstupňového ověřování.

Poskytne vám 24hodinový přístup, a kromě jiného splňuje i požadavky týkající se GDPR.

Bitrix24 vám poskytne moderní CRM systém, díky kterému můžete zefektivnit práci prodejců, sledovat interakce zákazníků, výsledky prodejců, zkvalitnit nabízené produkty a služby i vztahy se zákazníky, podpořit prodej, vytvořit databáze kontaktů zákazníků, prodejců, dodavatelů, obchodních partnerů atd.

Díky moderním nástrojům a šablonám můžete vytvořit cenové nabídky, objednávky i faktury, a dokonce využít i nástroj pro tvorbu webových stránek.

Bitrix24 vám umožní řídit i náročné projekty, delegovat práci, koordinovat zaměstnance, zajistit včasné a kvalitní plnění a mnoho dalšího.

Poskytne vám i moderní kontaktní centrum a vy můžete se svými zákazníky komunikovat v reálném čase a mít všechny komunikační kanály seskupeny na jedné kartě zákazníka.

A nelze zapomenout ani na interní sociální síť, která vám poskytne okamžitou zpětnou vazbu, rychlejší komunikaci napříč firmou, lepší týmovou spolupráci a celkově zefektivní vaši činnost.


Komentáře