Nová značka L’OR Professional nabízí firmám kávu jako z luxusní kavárny, včetně kompletního servisu

Mujbiz.cz , 21. September 2021 13:00 0 komentářů
Nová značka L’OR Professional nabízí firmám kávu jako z luxusní kavárny, včetně kompletního servisu

Měsíce, kdy business dresscode nahradily domácí úbory, členové týmu se potkávali pouze virtuálně a pracovali v souladu s pandemickými opatřeními výhradně z domova, už naštěstí skončily. Většina firem svým zaměstnancům postupně nabídla plný návrat na pracoviště, a s tím i možnost opět komunikovat s kolegy tváří v tvář. Priority zaměstnanců však prošly za poslední rok proměnou a do prostor kanceláře míří jen někteří. Nalákat zaměstnance zpět pomáhají atraktivní benefity a přívětivé prostředí. Obojí spojuje, mimo jiné, dokonalý kávový zážitek, který se svou komplexní službou nově představuje L’OR Professional.

Home office eliminuje často zdlouhavé dojíždění a dává do jisté míry prostor zorganizovat si čas podle sebe. Práce z domova i docházení do kanceláře mají své pro i proti a mnoho firem přešlo na model kombinující oba přístupy. Společnosti rovněž přemýšlejí, jak pracovní prostředí co nejvíce zatraktivnit a pobyt v kanceláři i čas na osobní setkávání s kolegy pracovníkům zpříjemnit. Jedním z benefitů, který dokáže pohodu na pracovišti výrazně ovlivnit, je bezesporu dobrá káva.

Prémiové kávové řešení na míru

L’OR Professional, nabízí svým klientům kávové řešení vytvořené na míru. Ucelený kávový koncept je vhodný jak pro malé firmy, tak i pro společnosti, v nichž pracují tisíce zaměstnanců. Vedle dodávky prémiové kávy a zapůjčení profesionálního kávovaru zdarma, zahrnuje nabídka i bezplatné služby technického týmu, který díky pravidelné údržbě zajistí, aby káva chutnala pokaždé stejně dobře.

Odborníci z L’OR Professional rovněž firmám doporučí, jak doladit celý kávový koutek tak, aby plnil relaxační funkci a byl zároveň i místem pro přátelské setkávání kolegů. Současným trendem jsou designové kávové koutky, které lákají na sofistikovaný vzhled, tlumené tóny a příjemnou atmosféru. Zaměstnanci tak mohou i během pracovního dne nabýt dojmu, že se právě ocitli v kavárně, kde se mohou uvolnit.

Kávová pauza stmeluje kolektiv

Udělat si v kanceláři pauzu na kávu je oblíbený společenský rituál, který by měl zaměstnavatel podporovat. Menší přestávka totiž rozhodně neznamená pokles výkonu či pracovní morálky, ale právě naopak. Chvilkový odpočinek od často monotónních pracovních úkolů výrazně podpoří produktivitu práce.

Důležitost dobré kávy na pracovišti potvrzuje i José Kadlec, zakladatel společnosti GoodCall: „Máloco dokáže rozvířit debatu mezi zaměstnanci tak, jako kvalita kávy na pracovišti. Z našich zkušeností víme, že je to jeden z benefitů, který by zaměstnavatel neměl brát na lehkou váhu. Časy, kdy stačilo mít v kuchyňce dózu s kávou, jsou dávno pryč. Proto celá služba L’OR Professional dává opravdu smysl: nabízí komplexní řešení, které zaměstnancům ukazuje, že na nich zaměstnavateli záleží. Pracovníci kanceláří ocení nejen kvalitu kávy či pestrou nabídku výběru, ale také útulné prostředí, kde si svůj šálek mohou vychutnat.“

Průzkumy ukazují, že role kávy v kanceláři je pro zaměstnance naprosto zásadní. Kávu v práci pije celých 81 % procent pracovníků, přičemž 64 % z nich preferuje mléčné kávové varianty. Pro spokojenost zaměstnanců je tak vhodné mít k dispozici profesionální kávovar, který dokáže připravit nejen lahodné espresso, ale i cappuccino či latte s dokonalou pěnou. V dnešní době už není výjimkou ani to, že firma pro svoje zaměstnance organizuje například ochutnávku různých směsí kávy. Zajímavým zpestřením je i možnost vytvořit si „selfie coffee“, tedy vlastní podobiznu v našlehané pěně.


Komentáře