Kompaktní barevná tiskárna OKI C650 nabízí hotelům, restauracím a kavárnám potřebnou flexibilitu

Mujbiz.cz , 17. March 2021 23:00 0 komentářů
Rubriky: Tech, Podnikání
Kompaktní barevná tiskárna OKI C650 nabízí hotelům, restauracím a kavárnám potřebnou flexibilitu

Společnost OKI Europe oznámila uvedení nové kompaktní tiskárny C650. Zařízení umožní hotelům, restauracím a kavárnám kromě běžného barevného a černobílého tisku také snadno vytvářet vizuální komunikaci podle potřeby. Tiskárna C650 přináší tisk v profesionální kvalitě a vynikající možnosti manipulace s médii společně s rychlostí a spolehlivostí. Díky jedinečné technologii Space Saving se tiskárna C650 pohodlně vejde na recepci, pod pult nebo do provozní kanceláře.

Kromě faktur, registračních formulářů a každodenních obchodních dokumentů je tiskárna C650 ideální pro tisk propagačních a reklamních materiálů, včetně omyvatelných či jednorázových menu, štítků s QR kódem pro obsluhu stolů se sníženým fyzickým kontaktem, dále pro tisk značení, věrnostních karet a poukazů, volně stojících a závěsných bannerů, stejně jako podlahových a okenních samolepek, například na podporu společenského odstupu. To vše již od jednoho kusu. Hotely, restaurace a kavárny se tak nemusí spoléhat na nákladné a časově náročné externí dodavatele: mohou se rychle přizpůsobit rostoucímu trendu personalizace nebo měnícím se vládním pokynům, zejména v současném prostředí. Navíc schopnost tisknout na voděodolné média a materiály odolné proti UV záření a roztržení poskytuje firmám působícím v odvětví pohostinství mimořádnou flexibilitu při tisku.

Díky digitální LED technologii poskytuje tiskárna OKI C650 barevný tisk na média s gramáží od 60 do 256 g/m², s délkou B8 až 1,32 m a rychlostí 35 stran za minutu. Inovativní design modelu C650 výrazně snižuje množství potřebného místa. Pokud jde o provoz, po stranách tiskárny stačí ponechat pouze 2 cm volného místa.

Tiskárna C650 vyžaduje minimální údržbu. Využití kovových komponent namísto plastů z ní činí jednu z nejrobustnějších ve své třídě, což zaručuje dlouhou a bezproblémovou životnost. Samostatné tonery a válce s dlouhou životností umožňují vysoké tiskové zatížení a maximální využití spotřebního materiálu. Díky tomu je ideální pro firmy v odvětví HoReCa, kde vyžadují častý tisk a vysoké barevné pokrytí.

„Odvětví pohostinství je jedním z nejvíce zasažených v této náročné době, kdy jsou firmy nuceny rychle reagovat na měnící se pokyny,“ říká Javier Lopez, General Manager Vertical Solutions EMEA v OKI Europe. „Vizuální komunikace bude hrát klíčovou roli při návratu hostů a zákazníků, při podpoře bezpečnosti a dodržování měnících se požadavků. Mnoho podniků však spoléhá na externí dodavatele, protože se obávají, že profesionální tiskárna zabere příliš prostoru a nebude mít potřebné funkce pro manipulaci s médii ani perfektní kvalitu tisku. Tiskárna C650 všechny tyto obavy vyvrací: díky ní je interní tisk možný i ve firmách, kde je nejdůležitější prostor, spolehlivost, flexibilita médií, kvalita tisku a snadné použití.“

Pro rozšíření tiskárny C650 o kopírování a skenování společnost OKI doporučuje používat aplikaci ABBYY FineScanner. Jedná se o první chytrý mobilní skener s umělou inteligencí pro skenování papírových dokumentů, jako jsou poukazy a účtenky. Díky tomu není třeba pořizovat samostatný stolní skener nebo multifunkční zařízení, které by zabíraly cenné místo. Zákazníci se také mohou přihlásit k odběru služeb centra The Design Hub powered by Shoppa, které vyřeší všechny potřeby tisku včetně tvorby návrhů. Tato uživatelsky přívětivá kreativní platforma přináší nástroje k produkci přizpůsobené vizuální komunikace a marketingových materiálů v profesionální kvalitě, interně a po pouhých několika kliknutích. Se speciálními mediálními soubory integrovanými v nastavení tisku centra The Design Hub mohou firmy stisknutím jediného tlačítka tisknout na rozličná média bez nutnosti odborných znalostí. V centru The Design Hub lze sledovat aktuální stav tiskárny, včetně úrovní spotřebního materiálu. Spotřební materiál si lze snadno zakoupit a nechat si jej doručit prostřednictvím odkazů na autorizované partnery OKI.

Jelikož organizace a firmy v této náročné době potřebují veškerou podporu, společnost OKI kromě prodloužené záruky na 3 roky při registraci produktu nabízí také balíček Business Agility Pack v rámci kampaně „Business Agility“. Jeho přibližná hodnota je 500 EUR a lze jej získat zdarma při nákupu tiskárny C650 a sady tonerů CMYK. Balíček obsahuje bezplatné šestiměsíční předplatné služeb centra The Design Hub a služby ABBYY FineScanner Premium, a dále média vhodná pro specifické aplikace v daném odvětví, přístup k šablonám a grafice. Tyto nástroje jsou navrženy tak, aby prostřednictvím vizuální komunikace tištěné interně pomohly přizpůsobit se měnícím se vládním pokynům.


Komentáře