SAP Services nejatraktivnějším zaměstnavatelem z odvětví podnikových služeb a na 7. místě v rámci celé ČR

16. April 2019 10:00 0 komentářů

Společnost SAP Services obsadila 7. příčku žebříčku nejatraktivnějších zaměstnavatelů v České republice a zároveň obhájila loňské vítězství v kategorii center podnikových služeb. Vyplývá to z průzkumu personální agentury Randstad, do něhož se zapojilo 4 778 respondentů, kteří hodnotili 150 největších českých zaměstnavatelů z privátního sektoru.

„Zařazení mezi nejatraktivnější české zaměstnavatele nás velmi těší. Potvrzuje totiž, že veřejnost vnímá a oceňuje naše úsilí v oblasti péče o zaměstnance a vytváření prvotřídních pracovních podmínek,“ shodují se ředitelé SAP Services Iveta Chválová a Edo Wijkhuizen, a dodávají: „Velkou radost máme i ze skutečnosti, že se nám podařilo i letos obhájit loňské vítězství v kategorii center podnikových služeb. Společností působících v tomto relativně novém a moderním sektoru je dle oborové asociace ABSL v České republice již více než 300, přičemž velmi často jde o firmy zvučných jmen, které nabízejí svým zaměstnancům nadstandardní podmínky. Konkurence je tedy opravdu veliká.“

Ocenění Randstad Award pro nejatraktivnější zaměstnavatele v České republice se uděluje na základě výsledků z největšího celosvětového průzkumu zaměstnaneckých preferencí Randstad Employer Brand Research, který probíhá již 19 let. Zkoumá atraktivitu největších zaměstnavatelů v jednotlivých zemích a také aspekty, dle nichž se uchazeči rozhodují při výběru zaměstnavatele. Letošního devatenáctého ročníku se zúčastnilo více než 200 000 respondentů ze 32 zemí. V České republice se průzkum uskutečnil podruhé.

SAP Services je jedno z největších center podnikových služeb v Praze, které poskytuje finanční a personální služby pobočkám SAP po celém světě. Vedle prémiového a často oceňovaného pracovního prostředí nabízí svým zaměstnancům celou řadu benefitů zaměřených na zdraví, osobní a kariérní rozvoj, vzdělávání a rovnováhu mezi osobním a pracovním životem. „Jde o oblasti, jimž naši lidé přikládají rostoucí význam. Asi nejdůležitější pro ně je zajímavá pracovní náplň a přátelský tým. Jsme rádi, že v naší společnosti jim můžeme všechny zmíněné body nabídnout,“ uvádí na závěr Iveta Chválová.