NG Retail získala certifikaci společnosti Global Payments Europe pro pokladní řešení POS NG

28. February 2023 15:33 0 komentářů

Společnost NG Retail, vývojář a dodavatel specializovaného softwaru pro maloobchod, která je součástí české investiční skupiny DT-holding a.s. podnikatele Daniela Tomeše, získala certifikaci pro autorizaci platebních karet přes společnost Global Payments Europe, s.r.o. pro své moderní pokladní a logistické řešení POS NG. Společnost úspěšně prošla také akceptačními testy a pokladní řešení tedy splňuje veškeré bezpečnostní požadavky pro použití akceptace karet Českou spořitelnou a Komerční bankou.

„Pokladní systém POS NG je postavený na jednoduchosti ovládání a chytrém navádění obsluhy. Přináší především přehlednost a jednoduchost v oblasti prodeje, eliminaci ztrát, celkové zrychlení prodejních procesů a zvýšení kontroly nad denními procesy na prodejně,“ říká Peter Semančík, obchodní ředitel NG Retail. „Práci s POS NG zvládne opravdu téměř každý. Pokladní systém je filozoficky i ergonometricky koncipován tak, aby nevyžadoval téměř žádný čas na zaškolení, což ocení zejména řetězce s velkou fluktuací personálu. Je kladen důraz na intuitivnost a jednoduchost použití, obrazovka prodeje je přehledně uspořádána a funkce pro práci s položkou jsou interaktivní. Pokladna obsluhu aktivně navádí při práci, rovněž centrála může zasílat prodejně on-line informace, které pokladna ihned zobrazuje, čímž lze docílit vyšší motivace personálu k dosažení prodejních a marketingových cílů.“

Co je POS NG?

Moderní pokladní systém určený pro maloobchodní sítě v odvětvích prodeje elektra, módy, sportu, tabáku či fast-foodu a řady dalších odvětví. Řešení POS NG je postaveno na pilířích jednoduchého a intuitivního ovládání, pokročilých „Anti-Fraud“ systémových funkcích, dokonalého přehledu, statistikách a v neposlední řade na nízkých nárocích na hardware. Díky tomu může řešení POS NG běžet i na stávajících zařízeních, a tím šetřit investiční náklady. Pokladní systémy POS NG využívají například prodejci Pompo, Electro World, UGO, Erotic City, Traficon, NAY, A3 Sport, Sportisimo, TESCOMA, Student Agency, Super zoo, PLANEO Elektro a další.