Acronis oznámil partnerství s fotbalovým klubem Manchester City v oblasti zálohování a ukládání dat

06. December 2018 00:00 0 komentářů

Acronis, celosvětový lídr v řešeních ochrany dat nové generace, oznámil, že vytvořil technologické partnerství s předním fotbalovým týmem Manchester City Football Club. Součástí partnerství bude spolupráce na zefektivnění procesů zálohování a ukládání dat.

Ve světě špičkového fotbalu všechny týmy, aby mohly analyzovat a zlepšovat svou výkonnost, se musejí spoléhat na data. Budování vítězné strategie zahrnuje podrobnou analýzu řady klíčových prvků včetně přihrávek, zpracování míče, akcí, chování jednotlivých hráčů v různých situacích a mnoho dalšího. Tyto oblasti jsou pečlivě studovány před, v průběhu a po každém zápase, aby týmy dokázaly získat konkurenční výhodu nad svými protivníky.

Partnerství Acronis s úřadujícím mistrem anglické Premier League umožní optimalizovat správu dat celé organizace. S daty, aplikacemi a systémy, které budou spolehlivě zálohovány a připraveny k okamžité obnově, se otevírají nové možnosti práce s dostupnými informacemi za účelem dosažení nových cílů.

„Na nejvyšší úrovni konkurenceschopnosti rozhodují data,“ řekl John Zanni, prezident společnosti Acronis. „Technologie Acronis jsou ideální do intenzivně využívaných, vysoce konkurenčních digitálních prostředí. Jsme hrdým partnerem Manchesteru City a těšíme se na společné projekty do budoucna. Pevně věříme, že toto partnerství bude přínosné pro Manchester City, Acronis i pro všechny naše partnery a zákazníky.“

V současné digitální éře jsou technologie a zejména data stále důležitějším faktorem výkonu sportovních týmů. V období před důležitými zápasy mohou trenéři svým hráčům v kabině prezentovat s pomocí iPadů důležité aktuální informace včetně historických porovnání, rozhodovat se na poslední chvíli a zkoumat data na pozápasových analýzách.

„Jsme potěšeni, že můžeme oznámit partnerství se společností Acronis,“ řekl Damian Willoughby, Senior Vice President of Partnership v City Football Group. „Fotbalový klub jako Manchester City generuje každý den obrovská kvanta dat, jež pokrývají všechny oblasti – od hráčů přes naše fanoušky až po každodenní obchodní transakce. Know-how společnosti Acronis nám pomůže zkvalitnit procesy ukládání a zálohování dat. Acronis sdílí naši vášeň pro inovace a využívání nejnovějších technologií, a proto se těšíme na výsledky naší spolupráce.“

Součástí partnerství bude také spolupráce obou subjektů na projektu Acronis Foundation zaměřenému na budování škol v rozvojových zemích.